Villy Sørensen har været beboerformand i Folehaven i mere end 30 år. I morgen inviterer Folehavekvarteret til sin 29. festival, hvor man blandt andet kan møde gederne i dyrelegepladsen ‘Dyren’.
Villy Sørensen har været beboerformand i Folehaven i mere end 30 år. I morgen inviterer Folehavekvarteret til sin 29. festival, hvor man blandt andet kan møde gederne i dyrelegepladsen ‘Dyren’. - Foto: Benedicte Lorenzen

Sumobrydning og streetfood: Folehavekvarteret er klar til fest og farver i morgen

FESTIVALTID: Programmet er spækket med gode muligheder for en forrygende lørdag, når Folehavekvarteret inviterer indenfor til festival i morgen.

FOLEHAVEKVARTERET: Rodeotyr. Sumobrydning. Streetfood. Der er noget for enhver smag, når Folehavekvarteret i morgen inviterer indenfor til den 29. udgave af den populære Folehavefestival.

Når klokken slår 12.00 7. september åbner Folehavefestivalen med et væld af zoner, der byder på sjove oplevelser.

I Infozonen står forskellige aktører og foreninger som Valby Bydelsmødre, Områdefornyelsen Folehavekvarteret, Kulturcontaineren i Folehaven, Vigerslev Bibliotek og Kirsebærhaven Skoles Forældrebestyrelse klar til at svare på spørgsmål.

I Funzone kan man prøve kræfter med både airtrack, forhindringsbane, sumobrydning og speedstacking.

Skulle man blive sulten undervejs er det bare at lægge vejen forbi madzonen, hvor Folehavens Kvindeforening sælger lækker streetfood, ligesom spillerne fra Boldklubben Pioneren sælger kage. Der er vil også være mulighed for at købe øl og vand hos afdelingsbestyrelsen. Og skulle kaffetørsten trænge sig på, er det bare at lægge vejen forbi Margrethekirkens kaffevogn, der kan man så en kop gratis mokka.

Når klokken slår 13.30 byder Future Sport indenfor til en sportsturnering på boldbanen, og på Dyrelegepladsen ‘Dyren’ byder Folehavens Ungdomshus indenfor til både rodeotyr, gladiatorbane og mad fra grill.

Det kan du også opleve til Folehavefestival

  • 12.00: Pladsen åbner

  • 12.15: Åbningskoncert med FDF Brassband Trut

  • 13.00: Leif Lalleglad & Søren Sørnsens internationale artistgalla

  • 13.30: Sportsturnering ved Future Sport

  • 14.00: Børn og unge optræder på scenen

  • 14.45: Café & Genbrug Kagedyst – vinderkåring

  • 15.30: Bandet recover med Lars Hybel m.fl.

  • 17.30: Langbord & fællesspisning ved Folehavens Madskole – Pris: 45 kroner for voksne og 15 kroner. Købes på Vigerslev Bibliotek. Menuen er kylling med ris og brød.

  • 19.00: TAK for i år

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Foto. Pixabay

Loppemarked i Gammel Kongevej-kvarteret

Arkivfoto: Martin Sørensen

Nye oplysninger i gammel drabssag