Foto: Presse
Foto: Presse

Releasekoncert med Carla D¿amore

KONCERT: Lørdag 7. september, klokken 20, rammes Krudttønden, Serridslevvej 2, af international stjernestøv, når sangerinden Carla D’Amore ligger vejen forbi med sin release koncert for debut-EP’en ’Come all alone’.

Carla D’Amores musik er et rum fyldt af lidenskab og følelser. Udtrykt gennem hendes komplicerede guitarspil, særlige arrangementer og intime lyriske æstetik, er hendes lyd unik og mindeværdig. Som indvandrer fra New York fokuserer hendes musik på at bevæge og indfange sit publikum. Ved at blande akustiske instrumenter som banjo, mandolin og violin med elektrisk guitar og synth skaber hun en ny verden, hvortil publikum kan lade sig henføre.

Support til koncerten er Josh Herring. Entré koster 50 kroner, som betales i døren. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Tre pladser fik i tirsdags et navn tæt på Retten på Frederiksberg. Her er det borgmesteren på Skyggens Plads .Foto: Martin Sørensen

En, to, tre pladser fik sig et navn

Her ses rundkørslen ved Grønjordsvej, hvor Nordea-domicil er i dag opført.

Anbefaler nej til lysregulering af farligt kryds på Ørestad Boulevard