Christine og Freja i klubben på Gl. Kirkevej.
Christine og Freja i klubben på Gl. Kirkevej. - Foto: KMB

Badminton. KMB-piger til tops

KASTRUP: 19-årige Freja Ravn Nielsen fra Kastrup-Magleby Badmintonklub har været til sit første senior badminton VM i Basel: En stor bedrift som 19-årig. Hun deltog i damedouble med sin makker fra Greve Amalie Magelund.

Derudover er 18-årige Christine Busch blevet udtaget til Ungdoms VM, som finder sted i første halvdel af oktober i Kazan i Rusland. Det er Christines tredje ungdoms VM og også sidste, da hun næste år bliver senior. Christine skal til UVM spille mixdouble og damedouble med sine faste makkere Rasmus Espersen fra Solrød Badminton og Amalie Schulz fra Højbjerg Badminton.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Laura Keil flyttede ind i Ressourcerækkerne i Ørestad Syd før sommerferien. Hun skal være primus motor i at starte de nye fællesskaber op.

Lauras bæredygtige bolig på sociale medier

Foto: Presse

Releasekoncert med Carla D¿amore