Fra Verdens Bedste Nyheder på Østerbro i 2016, hvor de tidligere udenrigsministre Holger K. Nielsen (SF) og Martin Lidegaard (R) uddelte aviser.
Fra Verdens Bedste Nyheder på Østerbro i 2016, hvor de tidligere udenrigsministre Holger K. Nielsen (SF) og Martin Lidegaard (R) uddelte aviser. - Foto: Jesper Berg

Like 👍

Du kan få verdens bedste nyheder her til morgen

Fredag morgen – 6. september klokken 7 – kan du få Verdens Bedste Nyheder ved Ryparken og Østerport stationer samt på Trianglen. Det er lokale frivillige borgere, der tropper op og uddeler chokolade og en avis med konstruktive nyheder om kampen mod klimaforandringerne. På Ryparken Station er ottendeklasser fra Kildevældsskolen også med.

Budskabet er, at selvom det stadig går den gale vej for klimaet, er privatpersoner, virksomheder, organisationer, kommuner, nationalbanker og stater begyndt at kaste sig ind i kampen mod klimaforandringerne.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Teenager skudt på Nørrebro: en person er anholdt

Laura Keil flyttede ind i Ressourcerækkerne i Ørestad Syd før sommerferien. Hun skal være primus motor i at starte de nye fællesskaber op.

Lauras bæredygtige bolig på sociale medier