Foto: Roforeningen KVIK
Foto: Roforeningen KVIK

Åbent hus for børn og unge i KVIK

Roning: Får dit barn nok motion? Tre ud af fire børn bevæger sig for lidt, skrev Sundhedsstyrelsen forleden. Men sådan behøver det ikke være. Børn på Østerbro har rige muligheder for motion i frisk luft samt nye kammerater og aktiviteter hver eneste uge. Det kan foregå i Københavns første idrætsforening, Roforeningen KVIK i Strandvænget.

Foreningen har stort fokus på venskaber såvel som de sportslige færdigheder. Hele sommeren ros der på Øresund, mens vinteren bruges i klubbens indendørs faciliteter. Desuden mødes man i klubben til ungdomsaften hver tirsdag, klokken 17.00-19.00.

Søndag 8. september, klokken 10-14 holder KVIKs ungdomsafdeling åbent hus. Her byder KVIK på en tur på vandet, en snak med ungdomslederne og med andre børn og unge, som ror i KVIK. Arrangementet er målrettet børn på 12-18 år, som kan svømme. Forældre er også velkommen. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Her ses rundkørslen ved Grønjordsvej, hvor Nordea-domicil er i dag opført.

Anbefaler nej til lysregulering af farligt kryds på Ørestad Boulevard

Liv Gam

Ny lokalliste i Tårnbys byråd