Politiet spærrede Bisiddervej og Frederiksborgvej af i forbindelse med skyderiet. Byrd: Steven Knap

Teenager skudt på Nørrebro: en person er anholdt

Opdateret…

SKYDERI: Københavns Politi er kraftigt til stede både i Nordvest og på Nørrebro. Ifølge politiet er en teenager blevet skudt i Fensmarkgade på Nørrebro, mens de undersøger en anmeldelse om et andet skud på Frederiksborgvej. En person er nu anholdt.

NORDVEST:Politiet har anholdt en mistænkt i skuddramaet ved Fensmarkgade på Nørrebro. Det skriver Ekstra Bladet.

Vicepolitiinspektør ved Københavns Politi, Jesper Beuschel, udtaler til Ekstra Bladet, at den anholdte er en anden teenager.

Den mistænkte skal nu afhøres og vil blive fremstillet i grundlovsforhør fredag, skriver politiet på Twitter.

Københavns Politi oplyste torsdag aften, at ung mand var ramt af skud i Fensmarkgade på Nørrebro. Han vurderes at være uden for livsfare.

“Vi har ingen indikationer om, at der er tale om et bandeopgør,” siger Jesper Beuschel, til Ekstra Bladet.

Han ønsker ikke at sætte alder på teenageren, der blev ramt af skud.

Efter skyderiet i Fensmarkgade modtog Københavns Politi en anmeldelse om et skud på Frederiksborgvej i Nordvest, som de nu undersøger. Politiet er derfor massivt til stede i området Glasvej, Bisiddervej og Frederiksborgvej, skriver Ekstra Bladet.

En beboer på Frederiksborgvej oplyser til Nørrebro/Nordvest Bladet, at han hørte skuddene, men troede, at det var fyrværkeri.

»Det er helt surrealistisk. Men det er jo desværre hverdag her efterhånden. Det er ikke mere end en uge siden, at området var spærret af, og vi så en mand ligge krøllet sammen under en bil efter at være kørt galt på motorcykel. Vi er mange, der føler os utrygge i området, og vi bliver ikke boende meget længere,« siger han til Nørrebro/Nordvest Bladet.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Lysskiltet på Rigshospitalet som er blevet tændt igen i sommer og siden slukket. Det er meningen, at det skal tændes igen, men ikke være for stærkt. Foto: Thomas Frederiksen

Lys fra Riget irriterer beboere

Fra Verdens Bedste Nyheder på Østerbro i 2016, hvor de tidligere udenrigsministre Holger K. Nielsen (SF) og Martin Lidegaard (R) uddelte aviser.

Du kan få verdens bedste nyheder her til morgen