En voldsom bilbrand hærgede i Baldersgade og medførte, at en bil ved siden af fik skader, og at flere vinduer i den nærmeste ejendom blev ødelagt.
En voldsom bilbrand hærgede i Baldersgade og medførte, at en bil ved siden af fik skader, og at flere vinduer i den nærmeste ejendom blev ødelagt. - Foto: Arkivfoto: Olafur Steinar Gestsson/ Ritzau Scanpix

Bilbrande hærger Nørrebro: voldsom bilbrand i Baldersgade

ILDSPÅSÆTTELSE: Tirsdag aften blev endnu en bil brændt af på Nørrebro, denne gang i Baldersgade.

Københavns Politi måtte tirsdag aften ved 23.30- tiden rykke ud til endnu en bilbrand på Nørrebro. Her fandt branden sted i Baldersgade, hvor der var blevet sat ild til en bil ud for Baldersgade 3B.

Branden i bilen resulterede i følgeskader på en bil ved siden af, og på grund af varmeudvikling blev en håndfuld vinduer i den nærmeste ejendom ødelagt.

Københavns Politi oplyser til Nørrebro/Nordvest Bladet, at der ikke er noget, der tyder på, at der skulle være en sammenhæng mellem andre brande på Nørrebro, heriblandt bilbrandene i Hans Tavsens Gade, som avisen har kunnet berette om de seneste dage.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Julie Stougaard

Om journalisten Julie Stougaard

Journalist på Nørrebro/Nordvest Bladet. Jeg brænder for at skrive historier, hvor læseren får bydelene helt ind under huden og møder mennesker med noget på hjerte.

Foto: Kimaha

Grafik og malerier hos Gallery Kimaha

Kend din tarm: Tag til langbordsmiddag og lortetalk