Start din fredag morgen med ‘Verdens Bedste Nyheder’.
Start din fredag morgen med ‘Verdens Bedste Nyheder’. - Foto: PR

Vil du have verdens bedste nyheder?

KLIMA: Hvis du vil starte din morgen med et stykke chokolade og en avis med nyheder om kampen mod klimaforandringerne, skal du møde op ved Sjælør Boulevard 133 6. september klokken 7-8.30. Her står en masse frivillige klar med avisen ’Verdens Bedste Nyheder’.

Avisen er et uafhængigt medie for konstruktiv journalistik, der er stiftet af FN, de danske udviklingsorganisationer og det danske erhvervsliv.

Eventet 6. september kaldes ‘Verdens Bedste Morgen’, og avisen deles ud af knapt 2000 frivillige til danskere 190 forskellige steder i landet. I Valby er det lokale frivillige fra Københavns Åbne Gymnasium, der står for uddelingen.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Verden er som en ond drøm

Et sidste 47‘er gruppefoto.

Klub 47 mindet: Musikhistorie mejslet i stål