Det nye formandsskab for Amager Øst Lokaludvalg ved overdragelsen torsdag.
Det nye formandsskab for Amager Øst Lokaludvalg ved overdragelsen torsdag. - Foto: AØLU.

Sig farvel på fredag: Ole og Ole stopper, Susanne og Rasmus tager over i Amager Øst

VAGTSKIFTE: Amager Øst Lokaludvalg valgte nyt formand-skab på deres møde torsdag aften.

Ny formand er Susanne Møller. Susanne Møller er udpeget af Konservative til lokaludvalget. Susanne Møller har i perioden 2010-2014 været medlem af Københavns Borgerrepræsentation, valgt for Konservative.

Ny næstformand er Rasmus Steenberger. Rasmus er valgt for foreningen Cykellegepladsens Venner.

Rasmus er desuden medlem af Amager Strandparks parkbrugerråd og Områdefornyelsen Sundby. Rasmus har tidligere stillet op til folketinget og borgerrepræsentationen for SF.

Den tidligere formand Ole Pedersen har valgt at stoppe efter 12 år på posten, hvor Ole blandt andet har kæmpet utrætteligt for flere og bedre idrætsfaciliteter i bydelen.

Samtidig har næstformand Ole Meldgaard også valgt at stoppe efter otte år. Ole har blandt andet arbejdet med mere demokrati og bedre forhold for bydelens socialt udsatte.

Ole og Ole fortsætter i lokaludvalget, hvor Ole Pedersen blandt flere andre gøremål fortsætter med at redigere lokaludvalgets kvartalsavis Ama’røsten.

Der bliver holdt reception for Ole og Ole på fredag 6. September klokken 15.00-18.00 i Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, salen på 1. sal. Alle er velkomne til at kigge forbi til bobler og snacks.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Der forventes et rekordstort antal deltagere fra hele landet til Ungdommens Folkemøde 2019 i Valbyparken.

Folkemøde for de unge torsdag og fredag – andet godtfolk må vente til næste uge

OPDATERING: Valbyparken bliver ikke permanent festivalplads