Innovation House på Gammel Kongevej er med i festival for Verdensmålene. Arkivfoto: Martin Sørensen
Innovation House på Gammel Kongevej er med i festival for Verdensmålene. Arkivfoto: Martin Sørensen

Kom til Festival for Verdensmålene

FESTIVAL: Hvis du vil lære noget om FN’s 17 Verdensmål, og hvordan du kan blive medskaber af en mere bæredygtig fremtid, kan du tage til ’Festival for Verdensmålene’ 13.-14. september på Frederiksberg.

Til festivalen kan du blandt andet deltage i en quiz om FN’s Verdensmål, møde bæredygtige virksomheder og høre debatter og talks om blandt andet fremtidens uddannelser, bioetik, elbiler, social innovation og inklusion på arbejdsmarkedet. Borgmester, Simon Aggesen, håber at festivalen vil være med til at sprede viden:

»Denne festival skal bidrage til at gøre Verdensmålene konkrete og håndgribelige, « siger Simon Aggesen. Festival for Verdensmålene arrangeres i samarbejde med Frederiksberg Kommune, Student and Innovation House, Copenhagen Business School og Sustainable Now. F

estivalspladsen ligger på Solbjerg Plads og er åben 13. september klokken 9-19 og 14. september klokken 10-16. Der er fri entré.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Der venter Viktoria en usædvanlig modstander på Kunstgræsbanen på torsdag.

Ringriderpølser til pokalbrag i Fælleden

Grønne planter fra hele verden: Stor park på vej ved Operaen