Verden er som en ond drøm

Foredrag: Dr.Phil. Per Øhrgaard er kendt fra medierne, når vi skal have eksakte informationer om tysk litteratur, historie og politik, både i samtid og fortid. Han er med sin humanistiske indsigt og store samfundsinteresse også blevet en slags fornuftens stemme, der forbløffer med sine ofte kontroversielle vinkler på vor tids fænomener i Danmark og hele verden.

Torsdag 6. september, klokken 19.30, kan han opleves live i Davids kirke, Koldinggade 11, hvor han holder foredrag i Efterårshøjskolens temaserie ’De sidste tider eller?’ under overskriften ’En ond drøm’. I sit foredrag vil Per komme ind på de krisetider som jorden er ramt af – klimaforandringer og ressourcemangler – holdt op mod tidligere tiders kriser.

Efterårshøjskolen er fem foredrag om frygt og forventning inden for politik, teknologi, klima, filosofi og kristendom i fortid og nutid. Foredraget er gratis og alle er velkommen. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

I denne uges klumme fortæller klummeskribent Githa Schultz om sin første bytur som 16-årig.

Klumme: Min første bytur som 16-årig på bøssediskoteket Madame Arthur

Start din fredag morgen med ‘Verdens Bedste Nyheder’.

Vil du have verdens bedste nyheder?