Christianshavnerdagen plejer at være noget af et tilløbsstykke.
Christianshavnerdagen plejer at være noget af et tilløbsstykke. - Foto: Pressefoto

Morgenjazz og langborde: Bydelsfest i Sankt Annæ Gade

GADEFEST PÅ CHRISTIANSHAVN. Christianshavns Lokaludvalg inviterer til traditionen tro til Christianshavnerdag og vækker bydelen med jazz og fælles morgenmadsspisning ved langborde på Snorrebroen.

Christianshavn: Christianshavns Lokaludvalg er igen i år klar til at fejre Christianshavn. Det sker på søndag 8. september kl. 10-16 i Sankt Annæ Gade.

I år er arrangementet bygget op om en mindre scene, hvor der dagen igennem vil være musik og politiske debatter.

Blandt andet vil Kasper Fredholm Trio vække bydelen med jazz og bandet Hund i Snor vil levere et stemningsfyldt lydbillede og sætte ord på hverdagens øjeblikke.

Derudover er der lagt op til tre skarpe paneldebatter: Om Nyholms fremtid, om boligpolitik og om kommunens klimaindsatser.

»Vi glæder os meget til at blive klogere på, hvad politikerne i Borgerrepræsentationen mener, der skal ske på Nyholm, om flere boliger kan holde Københavns huslejepriser nede, og om der vil være klimaindsatser med i kommunens budget 2020,« siger Poul Cohrt, formand for Christianshavns Lokaludvalg.

Morgenmad på Snorrebroen

Christianshavnerdagen byder også på hygge og underholdning.

Lokaludvalget opfordrer til, at man tager sin morgenmad med ned på Snorrebroen, hvor der vil være opstillet langborde, så man kan spise sammen med naboen, genboen eller hende ovre fra nummer 21. Desuden stiller Lagkagehuset i dagens anledning en morgenmadsbod op med gode tilbud, hvor man kan forsyne sig med morgenkaffe.

Butikker og caféer i Sankt Annæ Gade rykker ud på gaden og tager del i festlighederne side om side med de lokale foreninger foreninger. Og så vil man også kunne opleve en cirkusforestilling og tage del i en cirkus workshop mm.

»Alt i alt er der lagt op til en hyggelig dag – hvor man kan møde hinanden i gaden. Vi glæder os til dagen og håber, at christianshavnerne vil indtage Sankt Annæ Gade sammen med lokaludvalget,« siger Poul Cohrt.

Christianshavnerdagen. Søndag 8. september kl. 10-16 i Sankt Annæ Gade. Stykket fra Strandgade til Dronningensgade vil derfor være afspærret for trafik fra kl. 08-18. Arrangementet er gratis og alle er velkomne.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Hvert år trækker Grøn Koncert godt 30.000 mennesker til Valbyparken som her i 2017.

Mere larm og mindre natur: Valbyparken udset til festivalplads

Danske Spil efterlyser en vinder, som har vundet næsten seks millioner kroner.

Efterlysning: Har du vundet seks Eurojackpot-millioner?