Foto: Pressefoto
Foto: Pressefoto

En snak om opvækst og ungdom

SUNDBYØSTER: Lørdag 7. september, klokken 14.00-15.00, afholdes forfattermøde i bogforretningen ’Det var Zittans’, Amagerbrogade 205. Denne dag er der mulighed for at møde den debutterende forfatter Jes Buster Madsen, som er forfatteren bag ’Projekt Luftballon’.

Bogen, der udkom i begyndelsen af året, danner denne gang rammen for en samtale mellem bogens forfatter Jes og debattør og forfatter Ahmad Mahmoud, der blandt andet har skrevet romanen ’Sort land’. Samtalen vil berøre emner som opvækst, opdragelse og ungdom.

’Projekt Luftballon’ er en rørende, morsom, afsindig og hæsblæsende roman om en familie i opløsning, der vil få dig til at græde og grine, mens siderne vender sig selv. Kom og vær med til en skøn aften med debat, oplæsning og underholdning.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Foto: Fra Facebookeventet Fælledens Dag af Miljøpunkt Amager

Tag med til Fælledens Dag

Vesterbo Bladet satte George Motz foran kameraet og bad ham - inspireret af Jørgen Leth og Andy Warhol - spise en burger. Se George Motz spise en burger længere nede på siden: »That was way better than the burger that Andy Warhol ate,« siger han.

Burgerbaronen mødte Vesterbro