Der er fem forskellige ruter at gå i København søndag 8. september og lidt til hver smag.
Der er fem forskellige ruter at gå i København søndag 8. september og lidt til hver smag. - Foto: Arkivfoto: Bax Lindhardt

ECCO Walkathon går videre på 20. år

Kastellet: Søndag 8. september klokken 8.30 går ECCO Walkathon i år fra Kastellet i København. Det er ikke bare hvilket som helst år. ECCO Walkathon kan nemlige fejre 20. års jubilæum, og dermed 20 år hvor gåglade danskere har samlet penge ind ved at gå med på tur.

Det var i slutningen af 1990’erne, at Karl Toosbuy besluttede at skabe et løb for folk, der gerne ville gå, og det blev startskuddet på ’ECCO Walkathon’. Løbet handler om at ’gå en forskel’. Som i alle de andre år donerer man som gående 7,5 kroner per kilometer, man går. Man bestemmer selv, om pengene skal gå til Hjerteforeningen eller SOS Børnebyerne.

»I mange år har motionstrenden været løb i alle afskygninger, men en gåtur som motionsform vinder større og større anerkendelse i hele verden – og så oplever vi hos Ecco, at det appellerer til mennesker at gå en tur for en god sag,« siger Vivi Okholm, der er eventmanager i ECCO ansvarlig for ECCO Walkathon.

ECCO Walkathon’ har planlagt mange forskellige ruter i København, så der er en bred vifte af muligheder. Du kan blandt andet vælge mellem ’familieruten’ på 6 kilometer, ’café latte ruten’ på 7,5 kilometer eller ’halvmarathon’ på 21,6 kilometer. Udover at gå og samle penge ind kan man opleve masser underholdning og store navne som Mads Langer og Sanne Salomonsen. Billetter kan købes på walkathon.ecco.com. Det koster 60 kroner for voksne og 30 kroner for børn.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
16. september åbner den nye svømmehal i Dragør.

Fra 0 til 850 medlemmer på et halvt år

Underviser Dorrit Stender-Petersen på Gotvedinstituttet underviser i rolig træning.

Rolig træning er godt for kroppen