Danske Spil efterlyser en vinder, som har vundet næsten seks millioner kroner.
Danske Spil efterlyser en vinder, som har vundet næsten seks millioner kroner. - Foto: Danske Spil (PR-foto/arkiv)

Efterlysning: Har du vundet seks Eurojackpot-millioner?

Danske Spil efterlyser vinderen til 5.988.628 kroner. Kuponen er købt hos en lokal lottoforhandler.

Har du ikke lige fået tjekket din Eurojackpot-kupon fra trækningen 23. august? Så er det om at finde den frem og få kigget nærmere på tallene.

Især hvis du har købt din kupon hos Drugstore i Mikkel Bryggers Gade 10. For her har en heldig Eurojackpot-spiller nemlig vundet 5.988.628 kroner.

Vinderen har endnu ikke givet sig til kende, og derfor efterlyser Danske Spil nu vinderen. I øvrigt sammen med fem andre lottomillionærer fra hele landet, der heller ikke har henvendt sig endnu.

»Først og fremmest har vi været inde i en periode med virkelig mange vindere. Derfor er det selvfølgelig naturligt, at der kan være flere, der ligger inde med en kupon, de ikke har fået tjekket. Vi vil jo meget gerne have, at vores spillere får deres gevinster, så derfor vil vi gerne lige minde folk om, at de skal gå til deres forhandler med kuponen,« siger Presse – og kommunikationsrådgiver hos Danske Spil, Camilla Cornelius i en pressemeddelelse.

Det sker heldigvis yderst sjældent, at Danske Spil ikke kommer af med deres gevinster.

»Vi plejer heldigvis at finde vinderne. Det hjælper ofte, at de læser om det i medierne, eller at de taler med naboen eller vennerne, som har læst om det. Derved bliver de lige mindet om, at der hænger en Lotto kupon på køleskabet eller ligger i bukselommen på et par bukser, der er lagt til vask. Tænk, hvor ærgerligt det ville være, hvis man endelig vandt og så ikke fik pengene. Det kan man jo næsten ikke holde ud at tænke på,« lyder det.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Christianshavnerdagen plejer at være noget af et tilløbsstykke.

Morgenjazz og langborde: Bydelsfest i Sankt Annæ Gade

Østerbrogade er vejen til Middelalderbyen og Kastellet, men også vejen til drømme om et liv nord for København med en masse ovenlys og udsigt over Øresund, skriver journalist Anja Berth.

Klumme: Da morgenbadet fandt sted i Øbro-Hallen og byturene blev henlagt til Park og Rytme-Hans