Amalie Molander Pedersen vendte hjem med hele tre medaljer: én af guld (i trespring) og to af bronze.
Amalie Molander Pedersen vendte hjem med hele tre medaljer: én af guld (i trespring) og to af bronze. - Foto: PR

FIF Atletiks talentmasse manifisterede sig

ATLETIK: Ved forrige weekends ungdomsdanmarksmesterskaber i Greve viste FIF Atletik endnu en gang, at klubben besidder masser af talent. Således vandt FIF’erne tilsammen 11 medaljer – heraf hele seks af guld.

Ellen Nørding Christensen tegnede sig for to af guldmedaljerne, da hun blev danmarksmester på både 800 og 1.500 meter-distancen for piger, 16-17 år.

Guld var der også til Amalie Molander Pedersen i trespring, mens hun vandt bronze både i 200 meter sprint og i længdespring for piger, 18-19 år.

Sprinteren Caroline Benfeldt Sørensen vandt guld på 200 meter og sølv på 100 meter for piger, 16-17 år. Også Joachim Sieverts Nielsen vendte hjem med en guld- og en sølvmedalje, da han vandt 800 meter-distancen og blev nummer to på 1.500 meter for drenge, 20-22 år.

Også Kathrine Holst kan kalde sig for danmarksmester, efter at hun guld i trespring for piger, 14-15 år, mens Alda Sigurdsdottir Lamhauge sikrede sig bronze på 100 meter for piger, 20-22 år.

FIF Atletiks store løbetalent, Ellen Nørding Christensen, vandt guld på både 800 og 1500 meter i suveræn stil.

FIF Atletiks store løbetalent, Ellen Nørding Christensen, vandt guld på både 800 og 1500 meter i suveræn stil. – Foto: PR

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Rikke Rohr står bag Sydhavnens første folkemøde, som finder sted 14. september. Det fortæller hun mere om i en række klummer, som vi bringer i ugerne op til folkemødet.

KLUMME: Hvorfor skal Sydhavnen have et folkemøde?

Foto: Fra Facebookeventet Fælledens Dag af Miljøpunkt Amager

Tag med til Fælledens Dag