Diskoskaster Lisa Brix slog klubkammerat Kathrine Bebes danske rekord. Foto: Sparta Atletik og Motion.
Diskoskaster Lisa Brix slog klubkammerat Kathrine Bebes danske rekord. Foto: Sparta Atletik og Motion.

Super sommer for Sparta-atleter

ATLETIK: For fem af Spartas bedste atleter har det været en begivenhedsrig sommer. Tre atleter har sat dansk rekord, og to har vundet medaljer ved det europæiske ungdoms OL. Den første til at hive en dansk rekord hjem var diskoskaster Kathrine Bebe, som med et kast på 56.21 satte dansk rekord. Bebe fik dog ikke lov til at beholde rekorden længe i denne omgang, da klubkammerat Lisa Brix i begyndelsen af august kastede 57.11 meter. Den tredje rekordsætter var hækkeløber Nicolai Hartling, der ved EM for landshold i Kroatien forbedrede sin egen danske rekord, så den nu lyder på 50.01 sekunder. De to medaljer ved det europæiske ungdoms OL i Baku blev taget af atleten Tazana Kamanga Dyrbak, som vandt sølv på 200 meter og Klara Skriver Loessel, som vandt bronze i stangspring. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Oplev live performances og dans på Warehouse9 6.-8. september.

Oplev live performances i loops

Sundparkens haveanlæg Karolinelunden i det nordøstlige hjørne af det indtegnede lokalplanområde må lade livet - her skal plejecentret bygges i følge lokalplanforslaget. Seniorbofællesskabet skal bygges lige nord for Sundparkens østligste karré, ud til Strandlodsvej. Sundparkens nyttehaver nederst til højre i feltet røres der ikke ved.

Her skal nyt plejecenter og oldekolle placeres