Friday Night Delight er en tilbagevendende begivenhed i Absalon. Foto: Absalon
Friday Night Delight er en tilbagevendende begivenhed i Absalon. Foto: Absalon

Kædedans og Rasputin: Temafest i Absalon

Sønder Boulevard: Fredag 6. september klokken 17 til 2 lægger Absalon kirke til en vild Balkan-dansefest, hvor der er alt fra kædedans til Balkan DJ’s. Aftenen begynder med fællesspisning klokken 18, men man er også velkommen til at slutte sig til senere på aftenen. Dansegulvet åbner klokken 21, og de østeuropæiske vibes fortsætter helt frem til klokken 2 om natten. Fra klokken 22.30 er aldergrænsen på minimum 18 år, og herfra koster det 30 kroner at komme ind. ’Balkan Dance Night’ er en del af ’Friday Night Delight’-konceptet, som Absalon kører hver fredag med forskellige temaer. Se mere på Facebookeventet ’Friday Night Delight x Balkan Dance Night’.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Fra 2020 vil kommunale medarbejdere kunne donere blod på Frederiksberg Rådhus.

Blodet kommer til at flyde på rådhuset

Arrangement: Veganerpartiet rykker ind i Kødbyen