Der var stor glæde for B.93, da de vandt 3-1 ude mod Brønshøj i Tingbjerg Idrætspark.
Der var stor glæde for B.93, da de vandt 3-1 ude mod Brønshøj i Tingbjerg Idrætspark. - Foto: Christian Midtgaard

Forløsende sejr for B.93 mod ‘hvepsene’

Fodbold: Så lykkedes det endeligt B.93 at få sin første sejr. Og vel at mærke en velfortjent en af slagsen på alle parametre. B.93 var klart bedst og ville det mere. Det var tydeligt i det meste af kampen ude mod Brønshøj i Tingbjerg Idrætspark i lørdags.

Det var som et forvandlet hold, der kom ud til kampen. Der er ingen tvivl om, at der var pres på alle omkring holdet, for endelig at vinde denne sæsons første kamp. Og man må sige både holdet og teamet omkring holdet viste, at de kan håndtere presset.

Fra kampens start var det tydeligt at B.93 ville det mere. De første 10 minutter havde 93’erne to kæmpe chancer.

2-0 ved pausen

I det 13. minut fik B.93 hjørne. Mikkel Mouritz sparkede den til bagerste stolpe, hvor Morten Hegaard stod udækket og kunne heade den lige på mål. 1-0 til ’93 – og det afspejlede styrkeforholdet allerede på det tidspunkt.

Så kom der en periode, hvor Brønshøj overtog lidt af spillet, men aldrig rigtig kom til nogen store chancer.

Trænerteamet havde til dagens kamp valgt nogle store drenge til at tage duellerne i feltet og i luften. Det betød Victor Michaelsen var skiftet ud med Conrado da Costa Januario og Morten Hegaard igen var tilbage på holdet.

I det 43. minut fik B.93 sit andet mål. Denne gang var det Haitam Hajjami, som driblede sig fri i feltet og afsluttede, målmanden halvklarede, men Daniel Stückler var over bolden som en høg og sparkede den det sidste stykke over stregen. En dejlig stilling at gå til pausen med.

Comeback til Nicolai

Selvom Brønshøj havde noget spil, var de stadig ikke farlige og så lidt trætte ud (måske efter deres pokalkamp i torsdags mod Hvidovre). I det 63. minut lavede B.93 en indskiftning, som var meget populær.

I løbet af fredagen og lørdag morgen havde Nicolai Olsen overraskende valgt at forlade Roskilde, få kontrakten annulleret og skrevet en ny kontrakt med B.93 for et halvår. Flot arbejde af hele teamet omkring divisionsholdet. Så Nicolai Olsen kom ind istedet for Daniel Stückler.

I det 69. minut modtog Philip Rejnhold bolden på midten af banen, lavede et vanvittigt rush mod Brønshøjs mål, og fik minsandten også afsluttet under målmanden, så bolden gik ind. 3-0 ned 20 lange minutter tilbage af kampen.

Brønshøj forsøgte, men det blev ikke til så meget. I det 79. minut fik Conrado da Costa Januario dog lavet et straffe, og Brønshøj reducerede til 1-3 ved Kevin Bechmann Timm, men det betød ikke meget.

B.93 spillerne kæmpede og fightede sig til tre meget velfortjente point.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Privat bor Yasser i Københavns nordvestkvarter med sin kone, som kommer fra en fiskehandlerfamilie på Lolland-Falster. Baha bor på Amager.

Den Grønne Kutter lægger til ‘kaj’ i Torvehallerne

Tilbygningen er på plads.

Tilbygningen blev hejst ind på Pilegårdsskolen