Se billederne: Den kirkelige husbåd er sejlet ind i Frederiksholmsløbet

KIRKESKIB. De kirkelige handlinger har fået et blåt pust med Sydhavns Sogn nye husbådekirke ’Kirkeskibet 2450’. Fotograf Thomas Heie Nielsen var med, da havnesognet indviede deres nye kirkeskib i sidste uge. Se hans mange fine billeder her.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Benedicte Lorenzen

Om journalisten Benedicte Lorenzen

Jeg har skrevet lokale historier om stort og småt i København siden 2011, i de seneste to år er min vej dog oftest gået til Valby og Sydhavnen. Jeg søger altid efter den gode historie, så ligger du inde med et tip til sådan en, så tøv ikke med at kontakte mig.

Der var kø langs den store glasfacade, da det røde bånd torsdag blev klippet til den nye Lidl-butik på Nordre Fasanvej 27.

Kø da det røde bånd til ny Lidl blev klippet

Makerparret bag Forlaget Bolden, Ulrikke Juul Bondo og Lone Ibsen.

Bolden har rullet i ti år