Vær med, når der er folkebanko i Nørrebrohallen 5. september.
Vær med, når der er folkebanko i Nørrebrohallen 5. september. - Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpi

Så er der banko i Nørrebrohallen

BANKO: Torsdag 5. september, klokken 17.00-21.00, har du chancen for at snuppe den store præmie, når Stevnsgade Basketball, Nørrebrohallen og Kultur N inviterer til Folkebanko i Multisalen i Nørrebrohallen, Nørrebrogade 208.

Stevnsgade Basketball har genoptaget den klassiske gamle bankotradition og der vil være flotte, skæve, sjove og hyggelige præmier fra de mange sponsorer. Så hiv venner og familie med til en festlig aften med mad, øl, kaffe, kage, og bankospil med lækre præmier, når der er gevinster på en række, to rækker og pladen fuld.

Andersens Madhus står for aftenens forskellige menuer, som du kan nyde i Multisalen inden bankostart. Da overskuddet ubeskåret går til Stevnsgade Basketball er det ikke tilladt selv at medbringe mad og drikke til denne begivenhed. Billetter kan købes på www.billetto.dk.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I 2017 tilbød Jørgen Haugen Sørensen at stille sin skulptur, Skyggen, midlertidigt på pladsen ved siden af den nye retsbygning på Solbjergvej. Skyggen blev hurtigt en del af Rettens fortælling og hverdag. Nu bliver den fast beboer på pladsen - og pladsen kommer til at hedde Skyggens Plads.

Tre pladser skal have nyt navn

4-årige Nellie samler ind til Alzheimerforeningen. PR-foto

Alzheimerforeningen mangler indsamlere i Kastrup