- Foto: Bertrand Guay/AFP/Ritzau Scanpix

Rockcafé om Bruce Springsteen

TÅRNBY: Rockikonet Bruce Springsteen fylder snart 70 år. Det fejrer Rockcafeen på Tårnby Hovedbibliotek, Kamillevej 10 med et musikalsk foredrag torsdag 5. september klokken 19, der kommer hele vejen rundt om hans lange karriere.

Springsteen slog for alvor igennem med albummet Born to run i 1975. Han har siden haft en særstatus i amerikansk rockmusik med en stor og trofast fanskare.

Springsteen-entusiast og forfatter Neal Ashley Conrad Thing giver et levende og nuanceret portræt af Springsteen i dialog med hans selvbiografi, Born To Run. Du får indblik i temaerne i hans pladeproduktion og enkelte sange vælges ud og belyses nærmere. Neal udgav i 2016 Floden – et causeri over temaer i Bruce Springsteens ’The river’.

Billetter til 30 kroner kan købes online på www.taarnbybib.dk, eller på bibliotekerne i kommunen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
4-årige Nellie samler ind til Alzheimerforeningen. PR-foto

Alzheimerforeningen mangler indsamlere i Kastrup

Foto: Presse

Børn skal præge plastikposefrit Østerbro