Få målt dit blodtryk og hør om hjertet

Randersgade: Omkring 20 procent af den danske befolkning lider af for højt blodtryk, som er en hyppig grund til, at man får hjertekarsygdomme. Det er en af grundene til, at Hjerteforeningen holder hjertecafé onsdag 4. september klokken 16 på Østerbro Sundhedshus, hvor man kan lære meget mere om forhøjet blodtryk. Det er Anne Maria Dehn, der er læge på Hjerteafdelingen på Gentofte Hospital, som holder oplægget, og der er rig mulighed for at stille spørgsmål til oplægget. Man kan desuden få målt sit blodtryk i pausen. Der vil være kaffe og snacks. Det er gratis at deltage, og det kræver ingen tilmelding.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Jesper Gisli er ny redaktør ved Hovedstadens Mediehus, som har til huse på Gammel Kongevej.

»Jeg involverer mig, fordi jeg elsker fællesskaber«

Marianne Vestergaard Nielsen og Inger Brostrøm i Ingers sofa lige efter vi overraskede hende med lækker champagne og kåringen som bedste nabo.

Vanløses bedste nabo løb tør for løg i farsen