I de kommende to weekender er der kinesisk kulturfestival i Det Kinesiske Tehus i Frederiksberg Have.
I de kommende to weekender er der kinesisk kulturfestival i Det Kinesiske Tehus i Frederiksberg Have. - Foto: Dan Møller

Få smag for kinesisk mad og musik

FESTIVAL: I weekenderne 7.-8. og 14.-15. september afholder Vesterbro-restauranten ’Hot Pot Republic’ og Slots- og Kulturstyrelsen kinesisk kulturfestival i Det Kinesiske Tehus i Frederiksberg Have.

Der vil være noget for enhver smag, når de smukke omgivelser komplimenteres af kinesisk streetfood tilsat en kinesisk musikoplevelse af Music Confucius Instituttet, som spiller musik på originale, kinesiske instrumenter. Efter koncerterne har både små og store nysgerrige sjæle mulighed for selv at prøve nogle af orkesterets mange instrumenter.

Billetter til en dampende, asiatisk Hot Pot-spiseoplevelse kan købes på hotpotrepublic.dk/hot-pot-i-frederik-vi-tehus. Ellers er det blot at møde op på dagene og nyde musikken tilsat kinesisk streetfood.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Bowling har været en del af Karin og Finn Christiansens liv i 40-50 år. I foråret sprang de ud som forpagtere af bowlinghallen på Englandsvej. Der nu skifter navn til Bowlernes Bowling Center.

Karin og Finn overtager bowlinghal i stedet for at gå på pension

Berlin-muren ved Brandenburger Tor.

Golden Days markerer 30-året for Murens fald