- Foto: Privat

Lokal svømmeveteran vinder guld ved VM

SVØMNING: Mens nogle tilbragte sommeren med at svømme en tur ved stranden, så kalenderen lidt anderledes ud for Østerbroer Elisabeth Ketelsen. Elisabeth deltog i dagene 12.-18. august ved VM i svømning for Masters i Gwanju i Sydkorea. Et stævne der resulterede i hele fem flotte guldmedaljer til danskeren.

Det store svømmestævne har 7500 deltagere fra hele verden i alderen 25-90 år. Det er FINA som arrangere stævnet, som desuden har udspring, vandpolo og syncro på programmet.

Elisabeth selv er ikke helt ukendt inden for svømmeverden. Hun blev tidligere på året kåret til årets masters svømmer i sin aldersgruppe af det amerikanske svømme magasin SWIMMING WORLD. Ved VM tog hun overlegent guld i aldersgruppe 75-79 år i disciplinerne 800 meter fri og 200 meter fri samt 200, 100 og 50 meter rygcrawl. I de to sidstnævnte satte Elisabeth desuden mesterskabs rekord. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Boldklubben Frem vandt den første udgave af Valby Bladet Cup i 2002. Anfører Mikkel Thygesen fik overrakt pokalen af daværende overborgmester Jens Kramer Mikkelsen.

Valby Bladet Cup: En fast del af den lokale sommer

Historiker og stadsarkivar Caspar Christiansen.

Byvandring med Caspar Christiansen