Daimi får besøg på scenen af Tom McEwans. Der er fri entré til samtlige koncerter under årets Hit House.
Daimi får besøg på scenen af Tom McEwans. Der er fri entré til samtlige koncerter under årets Hit House. - Foto: Torben Christensen/Ritzau Scanpix

Like 👍

Hit House rammer atter Runddelen

GRATIS KONCERTER. Jørgen de Mylius er konferencier, og Daimi og Sir Henry & His Butlers blandt de optrædende, når den sjette udgave af Hit House rammer Frederiksberg Runddel på søndag.

ROCK’N’ROLL: På søndag 1. september kl. 14.00-18.00 vil Frederiksberg Runddel atter emme af pigtråd, rock’n’roll og et musik- og danseglad publikum, når den sjette udgave af Hit House ruller sig ud under åben himmel.

Jørgen de Mylius er konferencier, mens listen af optrædende tæller Daimi (og Tom McEwans), Scoops, Sir Henry & His Butlers, Second Hand og Chimbo’s Revival.

Dagens hovednavn, Daimi Gentle, er måske bedst kendt for hits som ’Hvem har du kysset i din gadedør’ og ’Jeg sætter min hat som jeg vil’, men i 1965 blev hun faktisk udnævnt til den danske twist-dronning og optrådte ved flere lejligheder på det oprindelige Hit House på Frederiksberg Allé.

Daimi har da også lovet at synge ’Long Tall Sally’’ for det rock’n’roll-glade publikum på Frederiksberg Runddel.

Borgmester Simon Aggesen (K) byder velkommen kl. 14.00. Første band på scenen er pigtrådsorkestret Second Hands. Herefter gælder det Daimi som får besøg af Tom McEwans.

De efterfølges af Chimbo’s Revival. Derefter indtager Sir Henry & His Butlers med Ole Bredahl i spidsen scenen, inden bigbandet The Scoops, lukker og slukker.

Der er fri entré til samtlige koncerter.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Magna Håkansson er tilbage i barnsdommens gade på Valhøjvej, hvor bilerne ikke ekstierede, og børnene legede på asfalten. Foto: Benedicte Lorenzen

Historier fra et langt Valbyliv: »Valhøjvej var vores legeplads«

Grundlovsarrangement i Sundholm 8

Sundholm 8 fylder fem år