Sur 😠 Elsker 😍

Viadukten i Århusgade er forsinket

Spærret: Cyklister og fodgængere som benytter Århusgade under viadukten ved S-banen ved Nordhavn Station må væbne sig med tålmodighed et stykke tid endnu.

Viadukten er spærret, da der etableres en pasaage mellem den kommende metrostation Nordhavn og den nuværende Nordhavn Station med et rullende fortov. Det har vist sig som en kompliceret øvelse, da det blandt andet ikke skal forstyrre togdriften, derfor bliver det først omkring åbningen af Nordhanslinjen af metroen i 2020, at den åbner, og viadukten bliver åben igen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Parktræf: Hvordan skal den fredede Christianshavns Vold udvikles?

Vandkulturhus på Papirøen bliver forsinket