Søerne er centrum for gåturen mod migræne. Foto: Martin Sørensen
Søerne er centrum for gåturen mod migræne. Foto: Martin Sørensen

Gå en forskel for migræne ved Søerne

Gåtur: 650.000. Så mange danskere lider af migræne, der forårsager kraftig hovedpine. Den første uge i september er dedikeret til sygdommen verden over, hvor ’Migraine Awareness Week’ sætter fokus på migræne. Og København er ingen undtagelse. Det sørger Migræne og Hovedpineforeningen i samarbejde med virksomheden Rehaler for. De har sammen arrangeret ’Gå en forskel for migræne’ til støtte for migræneramte 1. september. Deltagerne kan gå enten 5 eller 10 kilometer forbi alle Søerne og dernæst gennem Fælledparken, hvis du vælger den lange rute. Startsted er Fredens Park. Det er gratis at gå med, og alle får en taske med snacks og drikkevarer. Tilmelding sker på www.walk.rehaler.dk. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Arkivfoto: René Mølskov

Notat: Så stort er behovet for flere skolespor på Vesterbro

Tårnby vil skabe tag over hovedet til hjemløse