- Foto: Frederik Sivertsen

Debutanter gør sig godt i sejlsportsligaen

SEJLSPORT: Første halvdel af sejlsportssæsonen er ovre og dermed er også første halvdel af sejlsportsligaen gennemført. De første to stævner, som blev afholdt i Lynæs og Skovshoved, blev debut for sejlklubben K.A.S., som oprykningshold i ligaens 1. Division. I det først stævne sejlede besætningen, bestående af Henrik Søgaard, Jacob Dannefer, Nikolaj Bonde Hansen og Philipp Hornung, sig ind på en samlet 6. Plads. I det andet stævne blev det til en 10. Plads, hvor Philipp var skiftet ud med Kristina Dannefer. Placeringern i de to første stævner har givet en foreløbig samlet 7. Plads.

Besætningen har igennem hele vinteren trænet vintersejlads, hvilket har bidraget til en væsentlig forbedret grundform for ligaholdet. Dette har gjort det muligt for K.A.S. at placere sig i den øvre del af ligaen. Med den nuværende placering er målet om en top 10 placering fortsat lysende. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Facaden på Valby Bladets bygning på Gammel Jernbanevej, som den så ud i 1938. Huset findes desværre ikke mere.

Den gamle redaktør: Vågn op, Valby, før det er for sent

15. februar 1969 flyttede Inge Grønlund ind i boligforeningen Hornemanns Vænge i Kulbanekvarteret, hvor hun stadig bor. Gennem de sidste 50 har hun derfor fulgt kvarterets udvikling på tætteste hold. Foto: Benedicte Lorenzen

Kulbanekvarteret: Fællesskabet der kom og gik