Søerne er centrum for gåturen mod migræne. Foto: Martin Sørensen
Søerne er centrum for gåturen mod migræne. Foto: Martin Sørensen

Like 👍

Gå en forskel for migræne ved Søerne

Gåtur: 650.000. Så mange danskere lider af migræne, der forårsager kraftig hovedpine. Den første uge i september er dedikeret til sygdommen verden over, hvor ’Migraine Awareness Week’ sætter fokus på migræne. Og København er ingen undtagelse. Det sørger Migræne og Hovedpineforeningen i samarbejde med virksomheden Rehaler for. De har sammen arrangeret ’Gå en forskel for migræne’ til støtte for migræneramte 1. september. Deltagerne kan gå enten 5 eller 10 kilometer forbi alle Søerne og dernæst gennem Fælledparken, hvis du vælger den lange rute. Startsted er Fredens Park. Det er gratis at gå med, og alle får en taske med snacks og drikkevarer. Tilmelding sker på www.walk.rehaler.dk. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Arkivfoto: René Mølskov

Notat: Så stort er behovet for flere skolespor på Vesterbro

Tårnby vil skabe tag over hovedet til hjemløse