Charlene og Melodie Vincent står bag klimafestivalen. Foto: Privatfoto
Charlene og Melodie Vincent står bag klimafestivalen. Foto: Privatfoto

Planet Love Festival: En positiv respons på klimakrisen

Hans Tavsen Park: Lørdag 31. august indtager ’Planet Love Festival’ Hans Tavsens Park fra klokken 11 til 22. Festivalen er non-profit og gennemsøger løsninger på vores allesammens økokrise. Som økosystemer bør blive ved med at være, er programmet mangfoldigt. Økologen Godfrey Devereux, den prisbelønnede kvinderettighedsaktivist Fatuma Musa Afrah fra Somalia og Alice Swift er blandt andet på årets program, og herudover er der en masse grønne NGO’er, livemusik, genbrugskunst og dans at opleve. »Planet Love sigter mod at åbne nye horisonter for vores lokalsamfund, det er en fejring for solidaritet og kærlighedens potentiale til at hele vores forbindelse med os selv, andre og naturen,« siger Charlene Vincent, der sammen med sin søster Melodie Vincent er intiativtagere til festivalen. Alle er velkomne til festivalen, som desuden er gratis. Der er mulighed for at købe vegetarisk og vegansk mad fra lokalområdet til festivalen.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Det er niende gang, at Madmodsløbet afholdes. Tidligere har Kongens Have lagt græs til.

Børn løber sig madmodige med snegle og havbacon

Tivoli byder på chili- og tomatsmagning søndag 1. september

Find din indre Chili Klaus frem: Tivoli byder chilier i massevis