Formand Flemming Olsen fra Øbrohus.
Formand Flemming Olsen fra Øbrohus.

Få mere at vide om biblioteksplaner

Poul Henningsens plads: Boligforeningen Øbrohus har planer om at udskifte det nuværende bibliotek på Jagtvej, som kommunen mener er forældet, med et nyt på den samme adresse kombineret med boliger.

Frivillige fra Øbrohus vil fortælle om planerne på Poul Henningsens Plads torsdag 29. august klokken 17-19.30 for at vise tegninger, forklare baggrunden for projektet og svare på spørgsmål. Der vil blive holdt små oplæg om planerne, og der vil være tegninger af scenariet. Det er ved samme lejlighed muligt at få kaffe og kage.

Planerne har vakt masser af interesse, og formand for Øbrohus Flemming Olsen nævner, at der har været masser af positive reaktioner, men at der samtidig er en del misforståelse, som de gerne vil rydde af vejen. Det er muligt at se arkitekttegningerne, høre om tankerne bag, stille alle de spørgsmål du måtte have, til biblioteket, træbygninger og almene boliger.

Der vil hver halve time blive lavet en gennemgang på 10-15 minutter efterfulgt af spørgsmål. Man kan droppe ind eller prøve at ramme et af disse tidspunkter: klokken 17.15, 17.45, 18.15, 18.45, 19.15

Politikerne på rådhuset skal tage stilling til, hvor et nyt bibliotek skal placeres. Også Kulturcenter Kildevæld og Svanemøllehallen er i spil.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Her giver kompagniets akrobater prøver på deres talent

Højt at flyve: Kom til gratis akrobatikshow i Grønningen

Nadia Sørensen under kirken, hvor hun har sin mange værker hængende i den store café.

Nadias debut: Hvorfor ikke hælde en spand maling ud over lærredet?