Karsten Fledelius er uddannet cand.mag. Han er både forfatter og lektor på Københavns Universitet.
Karsten Fledelius er uddannet cand.mag. Han er både forfatter og lektor på Københavns Universitet.

Den sidste tid, eller livet uden ende?

Koldinggade: Torsdag 29. august klokken 19.30 holder historikeren Karsten Fledelius foredrag om ’De sidste tider’ i Davids Kirke som en del af Efterårshøjskole 2019. Om foredraget skriver Fledelius: »I dag er det måske klimaproblemerne, der er rykket op som den største trussel, i hvert fald på længere sigt.

Men Dommedag har ingen hidtil været i stand til at forudsige præcist. Og mange anser vel egentlig kloden for mere eller mindre evig i praksis – hvis vi da behandler den ordentligt og kan holde fred indbyrdes. Frygten for verdens undergang er der dog ingen, der har kunnet udrydde.« Selv inden for Folkekirken er der forskellige opfattelser af liv efter død, og det vil Karsten Fledelius diskutere. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Børne- og ungdomsborgmester Jesper Christensen (S) glæder sig over de gode resultater.

Bedre karakterer i folkeskolen: Fremgang hos de svageste elever

Kenneth Nilsson (th.) og medarbejder Mathilde Slot på legepladsen.

80 år i ‘Penalhuset’