Når Cityringen åbner søndag 29. september, bliver det en af City Avisens læsere, som kommer til at åbne Marmorkirken Station - måske bliver det dig?
Når Cityringen åbner søndag 29. september, bliver det en af City Avisens læsere, som kommer til at åbne Marmorkirken Station - måske bliver det dig? - Foto: Ditte Valente/Metroselskabet

Cityringen åbner: Du kan klippe snoren på Marmorkirken Station

INDVIELSE. Det bliver en af City Avisens læsere, der kommer til at klippe snoren på Marmorkirken Station, når Cityringen åbner 29. september. Deltag i konkurrencen og skriv, hvorfor din kæreste, din nabo eller du selv skal vinde.

METRO: Nu er der kun godt en måned til, at Cityringen åbner. Søndag 29. september bliver portene slået op til den underjordiske metrostrækning, som binder byen sammen med 17 stationer og 15,5 kilometer tunnel.

Den historiske dag, bliver en folkefest, og selvfølgelig kan du være med som passager eller gæst. Men nu giver City Avisen sammen med Metroselskabet dig en ganske særlig mulighed.

Det bliver nemlig en af avisens læsere, som kommer til at klippe båndet på Marmorkirken Station, når alle stationer åbner den sidste søndag i september klokken 16, som en del af et stort åbningsprogram.

Men hvem skal det være? Det kan du være med til at bestemme.

Kom med din indstilling

Du har nemlig muligheden for at indstille lige præcis den person, som du mener, har fortjent at åbne metrostationen.

Er det hende, som skal ud at køre med metro for første gang, når Cityringen åbner? Eller hende, som har været plaget af gener fra byggeriet, mens det har stået på? Eller ham, som kommer til at bruge stationen hver dag? Eller hende, som kan nævne alle metrostationerne på Cityringen på 20 sekunder? Kun fantasien sætter grænser, men vigtigt er det, at vinderen har eller kommer til at have en eller anden relation til stationen.

Så fat pen, kamera eller tastatur og send os den gode historie om ham eller hende, som du mener skal gå over i historien som personen, der åbnede metrostationen ved Marmorkirken.

Vi skal have din indstilling senest 9. september kl. 10.

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN

  • Du kan indstille dig selv eller et familiemedlem, ven, nabo el. lignende. Personen skal have givet tilsagn om at medvirke.

  • Lav en tekst, foto, video eller tegning, som fortæller, hvorfor netop denne person skal åbne metrostationen.

  • Et udvalg bestående af repræsentanter fra Metroselskabet og Hovedstadens Mediehus udpeger vinderen.

  • Vinderen skal have mulighed for at deltage i åbningen søndag 29. september og skal endvidere være med i et interview i lokalavisen.

  • Hvis man arbejder for Metroselskabet, Metro Service, CMT, Hitachi eller North Media, kan man ikke deltage

  • Send en mail med din indstilling, navn og telefonnummer til cityringen@minby.dk

  • Du kan også deltage via vores facebook-side.

  • Vi skal have din indstilling senest mandag 9. september kl. 10.

  • Vinderne får direkte besked.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

I værket er der monteret et lysbånd, der kan lyse panelerne op, og i spejlene kan forbipasserende se kan forbipasserende se, hvad der sker inde i gårdrummet. Foto: Thilo Frank

Oplev Dansekapellet iført 144 spejle

Når Cityringen åbner søndag 29. september, bliver det fem af minby.dk‘s læsere, som kommer til at åbne fem af stationerne - måske bliver det dig?

Cityringen åbner: Vil du åbne en af stationerne?