- Foto: Arkivfoto: Michael Paldan

Offentligt møde om fredning på Amager Fælled

Fredningsnævnet holder 3. oktober offentligt møde om Københavns Kommunes forslag til ændret og udvidet fredning på Amager Fælled.

KØBENHAVNS RÅDHUS: Torsdag 3. oktober klokken 10.00 er der offentligt møde om Københavns Kommunes forslag til ændret og udvidet fredning på Amager Fælled.

Det drejer sig blandt andet om den gamle strandeng syd for Grønjordssøen, som der indtil efteråret 2017 var byggeplaner for, indtil Københavns Borgerrepræsentation besluttede at flytte byggeriet efter massive protester.

Det offentlige møde holdes på København Rådhus i lokalet ’Hovedkassen’, værelse 103. Her bliver der redegjort for forslaget, og man får lejlighed til at kommentere det.

Fredningsnævnet har sendt indkaldelsen til mødet sammen med fredningsforslaget til en stribe interessenter, blandt andre Danmarks Naturfredningsforening København.

»Vi har fokus på flere ting, blandt andet den asfalterede sti med belysning, der skal gå fra det kommende byggeri på Amager Fælled og hen til Sundby station. Den er dybt problematisk og unødvendig. Vi har et møde i begyndelsen af september, hvor vi vil se nærmere på fredningsforslaget,« siger næstformand i DN København, Knud Erik Hansen.

Fredningsforslaget kan findes på Fredningsnævnets hjemmeside, fredningsnaevn.dk. Har man ikke mulighed for at komme til det offentlige møde, kan man i stedet sende sine bemærkninger til forslaget skriftligt til Fredningsnævnet.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
KB‘s guldvindende kvinder i holdtennis samlet til sejrsbillede på HIK’s anlæg i Hellerup.

KB-kvinder danske holdmestre udendørs

Foto: Simon Kristensen

Bordtennisklub går nye veje