Rasmus Botoft, Bodil Jørgensen og Martin Buch synger morgensang på Københavns Hovedbibliotek onsdag morgen.
Rasmus Botoft, Bodil Jørgensen og Martin Buch synger morgensang på Københavns Hovedbibliotek onsdag morgen. - Foto: Malene Porup, Ritzau/Scanpix (arkiv)

Hovedbiblioteket kører den ind med morgensang

Bodil Jørgensen, Rasmus Botoft og Martin Buch er gæster, når Hovedbiblioteket onsdag morgen fejrer, at man har sunget morgensang i fire år i Krystalgade. Og sangglade mennesker strømmer til.

MORGENSANG: Fællessangen gjalder hver onsdag morgen på Københavns Hovedbibliotek. I nu fire år har der været morgensang i Krystalgade – og med stor succes.

Fødselsdagen bliver fejret på onsdag, hvor biblioteket får besøg af skuespillerne Bodil Jørgensen, Martin Buch og Rasmus Botoft, der er kendt fra Rytteriet.

De skal være sangværter ved morgensangen, hvor Hovedbiblioteket forventer stort fremmøde. Derfor er morgensangen rykket ud i centralsalen og udvidet til en time, så den varer fra 8.30 til 9.30.

Morgensangen er arrangeret af frivillige, og bibliotekar på Hovedbiblioteket Margit Bjerre har et bud på, hvorfor morgensangen blandt andet er blevet en succes:

»Det giver noget ekstra at synge sammen med andre, frem for at synge under bruseren. Oplevelsen af fællesskab. Det giver en god start på dagen,« siger Margit Bjerre.

Deltagerne i morgensangen er alt fra børneinstitutioner over folk på vej på job eller uddannelse til pensionister. Vil du selv synge med, kan du bare kigge forbi. Det er gratis.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Andens nye show bliver ifølge hovedpersonen selv helt uden dikkedarer.

Vind billetter til show med Anden

Victor Marcussen og Pia Hessner ses her i teaterkoncerten ‘Nattelys’, som du kan opleve torsdag i Prøvehallen. Pr-foto

Avisen og Teater V inviterer til intim teaterkoncert under Valby Kulturdage