Foto: Martin Sørensen
Foto: Martin Sørensen

Uddan dig gratis til miljøambassadør

MILJØ: Kunne du tænke dig muligheden for, helt gratis, at blive uddannet miljøambassadør? Så har du chancen nu. Med titlen som miljøambassadør har du en unik mulighed for at gøre en særlig forskel for miljøet lige omkring dig – og hjælpe andre til det samme.

Du kan gøre en forskel

En miljøambassadør har en særlig viden om vandressourcer og affaldshåndtering og er parat til at formidle denne viden videre til venner, familie og naboer. Og netop nu tilbyder Miljøpunkt Amager et gratis kursus som miljøambassadør.

Alle der har blot en smule interesse for miljøet og lysten til at gøre en forskel kan deltage i kurset. Miljøambassadørkurset er gratis og består af udflugter og undervisning med fokus på vand og affald. Kurset foregår på dansk.

Selve kurset består af syv undervisningsgange, som ligger i perioden september til november, én gang om ugen. Der er børnepasning og forplejning under kurset – dog ikke ved ekskursioner.

Såfremt man ønsker at deltage i kurset rettes kontakt til Iman på telefon 26821612 eller via mail til imah@kab-bolig.dk.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Foto: Anders Bentzon

Hvad har du trænet i din gadedør …

Som et varsel om ændret klima har vi på Østerbro været udsat for flere skybrud de senere år. Arkivfoto: Bax Lindhardt/ Ritzau Scanpix

De sidste tider – eller hvad?