Foto: Red Barnet Ungdom
Foto: Red Barnet Ungdom

Lokale sender hilsner til Red Barnet

Flygtning: Red Barnet Ungdom har overleveret over 3.000 opmuntrende hilsner til børn på asylcentre over hele landet. Hilsnerne var sendt af borgere i Valby, Sydhavnen og Kongens Enghave og danskere fra resten af Danmark. Organisationen måtte dog slette en del negative hilsner, som nogle havde sendt. Opfordringen om at sende de opmuntrende hilsner til børnene kom fra Red Barnet Ungdom, som har indsamlet hilsnerne siden marts.

Hilsnerne blev overbragt til børnene på blandt andet Sjælsmark ved en gallefest, arrangeret af organisationens frivillige, hvor blandt andet Wafande kom og sang for børnene.

Nogle af de positive hilsner, som børnene har modtaget, havde kendte danskere som afsendere. Skuespillerne Anne Marie Helger, Peter Mygind og Flemming Jensen havde alle sendt sjove og varme videohilsner til børnene, og det samme havde sangeren Wafande.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
En ny sæson af afrikansk dans for børn begynder 2. september.

Ny sæson med afrikansk dans

Lindetræet i Lønstrupgård fylder 100 år. Kom og giv det et kram - det ønsker det sig i fødselsdagsgave.

Labert lindetræ fylder 100 år