Rasmus Nelausen spiller torsdag 29. august klokken 19.30 i Råhuset. Foto: PR foto
Rasmus Nelausen spiller torsdag 29. august klokken 19.30 i Råhuset. Foto: PR foto

Københavnsk sangskriverfestival indtager Den Brune Kødby

Onkel Dannys Plads: Fra torsdag 29. august til søndag 1. september løber ’Copenhagen Songwriters Festival’ af stablen for 11. år i streg – og som altid foregår festivalen i den brobelagte baggård i Råhuset på Onkel Dannys Plads. Programmet rummer alt fra pop over klassisk folk til jazz, og som det københavnske sangskrivermiljø illustrerer line-up’et en galopperende udvikling i miljøet.

Dem kan du opleveCopenhagen Songwriters Festival får besøg af kunstnere fra hele Europa samt USA og tæller blandt andet Francis Bowie og Rasmus Nelausen. Francis Bowie er både forfatter, kunstner og sanger, og han blander som oftest de tre genrer. Albummet fra 2016 Superblind Forever Free blev udgivet med en bog og en kunstudstilling. Bowie er aktuel med sit første danske album og spiller torsdag aften klokken 23. Rasmus Nelausen er en ung, sårbar guitarist, der har turneret rundt på små, intime scener i Danmark såvel som i udlandet, og så husker mange nok Nelausen fra programmet ’LIVE’. Han spiller torsdag klokken 19.30. Det koster 350 kroner for en ’All days ticket’. For en enkelt dag er prisen 125 kroner. Læs mere på csf.dk. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Som et varsel om ændret klima har vi på Østerbro været udsat for flere skybrud de senere år. Arkivfoto: Bax Lindhardt/ Ritzau Scanpix

De sidste tider – eller hvad?

KBH Syd HF og VUCs flag vajer stadig på den gamle Tårnby Skole, men kun indtil flytningen i august 2020 eller efterårsferien i 2020. Foto: Amager Bladet

KBH Syd HF & VUC flytter fra Tårnby Skole i 2020