På Ingerslevgade 84A er der ny kunst at opleve hver måned.
På Ingerslevgade 84A er der ny kunst at opleve hver måned. - Foto: René Mølskov

Tijup på toppen af Den Hvide Kødby

Ingerslevgade: Fra 16. august til 11. september udstiller Michael Mørk på ’Rooftop’ i Den Hvide Kødby fra klokken 18 til 20. For de, som endnu ikke har slået vejen forbi den nye udstillingsplatform, er den ikke helt traditionel. ’Rooftop’ er nemlig ét langt lysskilt på toppen af en bygning på Ingerslevsgade. Lysskiltet har båret 10 udstillinger i 10 måneder. Michael Mørks specifikke værk viser et ord og intet andet. Ordet er ttttttiiijuuppppp. Et lydord. Ordet er ikke sprog, men en genkendelig lyd, som publikum genkender. Ttttttiiijuuppppp er dynamisk og hopper over den orange baggrund, som man kan se på udstillingen. Michael Mørk, der er afsender på kunsten, er autodidakt. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Flokken af gamle Klub 47-folk ved farvelfesten for to år siden.

Klub 47 går over i historien med mindepladefest

Foto: Stine Bidstrup/Ritzau/Ritzau Scanpix.

Linda P. og co. finpudser jokes