- Foto: PR foto

Så kom datoen: Nu åbner ‘IKEA Planning Studio’ på Vesterbro

Vesterbrogade: Torsdag 29. august kan københavnerne realisere deres boligdrømme kvit og frit, når IKEA Planning Studio åbner på Vesterbrogade 65.

IKEA midt i København

For første gang åbner IKEA en afdeling centralt i København. ’IKEA Planning Studio’ er dog ikke et klassisk varehus, som vi kender det fra Høje Taastrup eller Gentofte. Du kan hverken få kødboller eller hotdogs, men kompetent vejledning i, hvordan din garderobe eller køkken skal tage sig ud.

»Med det nye IKEA Planning Studio ønsker vi at bringe IKEA tættere på københavnerne, da vi ser et stigende behov for at skabe en personlig købsoplevelse tæt på kundens hjem. Vi glæder os til at tage imod de mange københavnere og hjælpe dem med at finde inspirerende og bæredygtige boligindretningsløsninger, som kan skræddersyes efter deres behov,« siger Planning Studio Manager i IKEA Laila Haugaard i en pressemeddelelse.

En cykeltur i IKEA

Københavnerne har hidtil skulle køre en god tur for at komme i IKEA. Med den nye placering bliver det en del nemmere, hvis det er køkkenet eller garderoben, der skal fikses. Og godt nok er der stadig små tre uger til åbningen, men det er allerede muligt at booke tid hos en konsulent nu. »Vi har oplevet en meget stor efterspørgsel på planlægning og køb af køkken- og garderobeløsninger i varehusene i både Gentofte og Taastrup,« fortæller Laila Haugaard.

Småt med skæve vinkler

Ud fra fokusgruppeinterviews og besøg i 100 forskellige københavnske hjem har IKEA udviklet konceptet ’Planning Studio’ med københavnernes stil, behov og drømme in mente. Det er faktisk ud fra selve interviewene, at navnet på konceptet er opfundet. En væsentlig erfaring IKEA gjorde i undersøgelsesfasen var, at københavnske hjem er domineret af få kvadratmeter og skæve vinkler, hvilket kan være en udfordring. »I løbet af de seneste år har vi foretaget hjemmebesøg i hovedstaden for at blive klogere på, hvilke ønsker og behov københavnerne har til deres bolig. Den indsigt, vi har fået, anvender vi nu til at skabe de bedste boligindretningsløsninger, der både tager højde for parametre som begrænset plads og københavnernes ønske om kvalitet og bæredygtighed,« siger Laila Haugaard.

’IKEA Planning Studio’ har åbent mandag til fredag fra klokken 10 til 20 og lørdag til søndag fra klokken 10 til 18.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Her er en del af holdet bag Venskabslinjen. Fra venstre projektleder Camilla, underviser på Akademiet Maybrith og så syv af Hverdagsaktivisterne, der skal tage telefoner på Venskabslinjen: Henriette, Sandra, Oliver, Bjarne (der fik ideen), Vanita, Mette og Lone.

Bjarne fik ideen: En venskabslinje til ensomme udviklingshæmmede

Den smukke gobelin flankeret af Solgavens forstander Ulla Thomsen (tv) og kunstner Ida Bang Augsburg . Foto: Jesper Gisli

Blinde og svagtsynede afslørede smuk gobelin