Kristine Aurbakken har haft frisørsalon på Vesterbro 20 ud af de 26 år hun har arbejdet som frisør. Privatfoto
Kristine Aurbakken har haft frisørsalon på Vesterbro 20 ud af de 26 år hun har arbejdet som frisør. Privatfoto

En tot af Vesterbro i 20 år

gadeliv: Faktisk var det en kunde, der for mange år siden fandt på sloganet til Kristine Aurbakkens frisørsalon, Frisør Aurbakken. Og sloganet – en tot af Vesterbro – har været hængt fast lige siden.

Hun fortæller, at hun er gået bevidst efter at behandle alle kunder ens og det har både kendisser og hjemløse sat pris på. For selvom der ikke kommer mange af de sidstnævnte længere, så har de ofte fået en klipning med.

Kristine er opvokset på Vesterbro og har oplevet den store udvikling gennem årene. Med 20 år i egen salon og 26 år som frisør.

Hyggen og snakken er en vigtig del af frisørarbejdet og derfor er der også fredagsbar og kunder, der bare kommer for at hilse på. Frisør Aurbakken på hjørnet af Sønder Boulevard og Skydebanegade fylder 20 år og fejrer det 31. august fra klokken 13 til 17. rem

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Her er en del af holdet bag Venskabslinjen. Fra venstre projektleder Camilla, underviser på Akademiet Maybrith og så syv af Hverdagsaktivisterne, der skal tage telefoner på Venskabslinjen: Henriette, Sandra, Oliver, Bjarne (der fik ideen), Vanita, Mette og Lone.

Bjarne fik ideen: En venskabslinje til ensomme udviklingshæmmede

Den smukke gobelin flankeret af Solgavens forstander Ulla Thomsen (tv) og kunstner Ida Bang Augsburg . Foto: Jesper Gisli

Blinde og svagtsynede afslørede smuk gobelin