Her er et elektrisk løbehjul placeret på cykelsti. Foto: Thomas Frederiksen
Her er et elektrisk løbehjul placeret på cykelsti. Foto: Thomas Frederiksen

Sur 😠 Like 👍

Firma vil rette op på løbehjul

Færdsel: Elektriske løbehjul som flyder på fortove og står i vejen, er et af irritationsmomenter for borgere og gæster i København.

Nu oplyser løbehjulsfirmaet Lime, at de vil begynde daglige patruljer, der skal sikre at firmaets løbehjul er parkeret korrekt og ikke blokerer for fodgængere og andre i København.

Patruljerne er en del af flere tiltag som Lime har forpligtet sig til over for kommunen i forbindelse med firmaets igangværende ansøgning til at opstille løbehjul i byen.

Initiativet er primært fokuseret mod Inde By, hvor behovet er størst, men dækker også de øvrige dele af byen.

»I takt med at efterspørgslen stiger, finder vi det naturligt, at vi som udbyder tager yderligere ansvar ved at gøre en ekstra indsats for, at der er så få løbehjul som muligt, der er parkeret uhensigtsmæssigt,« udtaler Niklas Joensen, landechef hos Lime.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

I årevis har buskaos præget området i Ingerslevsgade ved DGI-Byen. Nu er forundersøgelserne næsten færdige og økonomiforvaltningen forventer at de økonomiske forhandlinger om den nye busterminal ved Dybbølsbro bliver en del af forhandlingerne om Budget 2020. Arkivfoto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix

Buskaos i Ingerslevgade skal vige for terminal ved Dybbølsbro

30-årige Niclas Hørup har erklæret sin kærlighed til Frederiksberg i et digt.

Mit Frederiksberg