Marcus Samuelsson står bag Clarions nye restaurantkoncept. PR-foto
Marcus Samuelsson står bag Clarions nye restaurantkoncept. PR-foto

Stjernekok står bag nyt restaurantkoncept på Clarion Hotel

NYE RAMMER. Marcus Samuelsson, der stod bag præsident Obamas første statsmiddag, har udviklet konceptet Kitchen & Table til Clarions hoteller. Nu åbner Clarion i lufthavnen sin nyrenoverede restaurant med stjernekokkens værk.

LUFTHAVNEN: Restauranten på Clarion Hotel Copenhagen Airport har været igennem en større renovering, og når dørene nu åbnes til den, er det med Clarion-hotellernes særlige koncept Kitchen & Table, fortæller kæden i en pressemeddelelse.

Det er stjernekokken Marcus Samuelsson, som blandt andet er kendt for at stå bag præsident Obamas første statsmiddag, der har udviklet konceptet, som kombinerer det nordiske køkken med smagsindtryk fra det multikulturelle Manhattan.

»Jeg har været med til at åbne Kitchen & Table på 20 Clarion-hoteller indtil nu, men lufthavnshotellerne kan virkelig noget særligt. Hvor andre hoteller har storbyens puls, har hoteller i lufthavne en fantastisk, multikulturel charme, som man ikke finder andre steder. Her kommer folk fra hele verden, og uanset om de skal være på hotellet længe eller bare har en enkelt overnatning eller et forretningsmøde, så fortjener de at kunne sætte tænderne i et smagfuldt, gennemtænkt og ikke mindst bæredygtigt måltid mad. Dét er jeg glad for at være med til at give dem i samarbejde med de dygtige, lokale kokke,« udtaler Marcus Samuelsson i pressemeddelelsen.

Også for lokale gæster

Restauranten er ikke kun for hotelgæster og rejsende – lokale, sultne gæster kan også komme forbi og spise her.

Konceptet Kitchen & Table har fokus på lokale, danske råvarer, bæredygtighed og minimalt madspild i det nye koncept fra Marcus Samuelsson.

»Faktisk fortsætter det grønne fokus helt ind i cocktail-menuen med en række ‘zero waste’-cocktails. Dermed kan vi holde fast i både den høje kvalitet og vores bæredygtige profil. Dét kommer alle til gode, ikke mindst miljøet,« fortæller hoteldirektør Jesper Olesen i pressemeddelelsen.

Restauranten er åben til morgenmad, frokost, aftensmad eller en snack derimellem. Baren har åbent fra 08.00-01.00.

Clarion Hotel Copenhagen Airport holder til på Ellehammersvej 20 i lufthavnen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Skattestyrelsen i Østbanegade i tiden efter eksplosionen 6. august.

Yderligere to personer anholdt i forbindelse med eksplosionen ved Skattestyrelsen

Det var kort før Cirkelbroen, at den kvindelige turist kørte i havnen.

Turist kørte i havnen på bycykel