Kirkeskibet 2450 skal indvies med bobler 27. august
Kirkeskibet 2450 skal indvies med bobler 27. august - Foto: PR foto

Flydende kirke åbner i Sydhavn

Abel Nobels Bro: Sydhavn Sogn og Kirkefondet indvier den nye husbådskirke på Teglholmen tirsdag 27. august ved Abel Nobels Bro. På programmet er blandt andet indvielsesgudstjeneste med Københavns Biskop, åbent hus, bobler, sliders, drikkelse og meget mere. »Vi syntes, det var oplagt med en husbådskirke, når der bygges nye kirker i havneområder. Det er vores håb, at mange familier i de nye boligområder i Københavns Sydhavn vil få øje på det kirkelige liv gennem husbådskirkens aktiviteter. På den måde forankrer vi den nye kirke i befolkningens bevidsthed, inden den er opført,« siger Henrik Bundgaard Nielsen, generalsekretær i Kirkefondet. Den nye husbådskirke kaldes også Kirkeskibet 2450.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Parasport Frederiksbergs danske EM-topscorer Sebastian Frederiksen i aktion under mesterskaberne.

Halvt Frederiksberg-hold vandt EM-sølv for Danmark

Det tidligere Amager Billands placering nederst i det omridsede lokalplansområde.

Boligbyggeri kan være på vej på Amager Billand-grunden