Den 1.220 kvadratmeter store Lidt-butik bliver nabo til Føtex på Nordre Fasanvej.
Den 1.220 kvadratmeter store Lidt-butik bliver nabo til Føtex på Nordre Fasanvej. - Foto: Bo Børresen

Wow 🤩 Like 👍

Nu slår Lidl snart dørene op på fasanvejen

SUPERMARKED: Bygningen på Nordre Fasanvej 27 (hjørnet af Stæhr Johansens Vej) har gennem længere tid gennemgået en større forvandling. Resultatet er blevet et 1.220 kvadratmeter stort supermarked – Københavns størst Lidl-butik.

Lidl inviterer de første kunder indenfor torsdag 29. august. Der er tale om den tredje Lidl-butik på Frederiksberg og nummer 120 i Danmark.

På åbningsdagen vil der – udover åbningstale – være balloner til de små, smagsprøver på kaffe, bakeoff og tapas plus goodiebags ud til de første 100 kunder.

Lørdag 31. august vil der kl. 10.00-14.00 være familiedag med sjove aktiviteter i form af ansigtsmaling, skattejagt, gode idéer til madpakken samt en række gode tilbud.

»Vi glæder os til at åbne en stor og rummelig butik med masser af lys og 40 gratis parkeringspladser til vores kunder,« siger udviklings- og ejendomsdirektør i Lidl, Mads T. Nielsen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Vanløse tabte hjemme til naboerne: Hvepsene fra Brønshøj.

Fodbold: Vanløse tabte til naboerne

Skattestyrelsen i Østbanegade i tiden efter eksplosionen 6. august.

Yderligere to personer anholdt i forbindelse med eksplosionen ved Skattestyrelsen