Masser af musik i alle farver

Kulturhavn: I forbindelse Kulturhavn er der også i år et stort musikalsk program i Nordhavn ved navn: »Musik i farver«. På Göteborg Plads er der et tre dages optræden med masser af sang, musik, teater og dans af høj kvalitet.

Det er lykkedes Musik i Farver at få en kanonåbningsaften med en fantastisk sanggruppe, Verdens Sirener, under ledelse af Tatiana Kisseleva Gudnæs. 27 kvinder fra alle egne synger folklore på originalsprogene. Her i sommer har de blandt andet sunget for folketinget på Christiansborg og ugen efter i Tivoli.

De optræder til Kulturhavn klokken 19.30 på fredag 23. august og indleder således de mange aktiviteter. Musik i farver er blandt andet støttet af Østerbro Lokaludvalg.

Musik i Farver er i år i tæt samarbejde med MUVE, som arrangerer omkring 200 events – sangere og musikgrupper og samtidig kan tilbyde billige øvelokaler til musikkerne ved Østerbrohuset i Århusgade.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Det tidligere Amager Billands placering nederst i det omridsede lokalplansområde.

Boligbyggeri kan være på vej på Amager Billand-grunden

Vanløse tabte hjemme til naboerne: Hvepsene fra Brønshøj.

Fodbold: Vanløse tabte til naboerne