Sort/Hvid-teatret byder på forestilling og skovtur. Men i hvilken skov?
Sort/Hvid-teatret byder på forestilling og skovtur. Men i hvilken skov? - Foto: Raphael Frisenvænge Solholm.

Vesterbro-teater byder på forestilling i ukendt skov

SKOVTUR: Et teaterstykke. I en skov. Men hvilken skov? Ja, det er et af spørgsmålene, når Vesterbro-teatret Sort/Hvid snart blænder op for en ny forestilling.

Lørdag 24. august har teatret nemlig premiere på stykket ’Dødsangst i Galop’, og som en særlig gimmick har teatret ikke oplyst det præcise spillested. Ikke andet end at det foregår i en skov.

Derudover bliver publikum bedt om at møde op på Sort/Hvids adresse på Staldgade 26-30 kl. 19.30. Herfra bliver publikum kørt ud i den ukendte skov.

En kvinde, der har prøvet at dø

Ifølge folkene bag forestillingen har stykket til formål at udfordre deres egen dødsangst med »ydmygende, private sandheder og grotesk humor«.

Holdet har i deres researchproces til stykket mødt en ekspert i mexicanske dødskulter, en shaman og en kvinde, der har prøvet at dø. Inspireret af disse møder har holdet udfordret deres egen dødsangst. Alle fortællingerne på scenen er skuespillernes sande oplevelser.

På scenen vil man opleve skuespillerne Peter Flyvholm, Signe Mannov, Xenia Noetzelmann og Anders Mossling. De har sammen skabt forestillingen i samarbejde med scenograf Ida Marie Ellekilde og dramaturg Tanja Diers.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

‘Dogaton’: Tag Fido med på gåtur og støt et godt formål

Fra mandag 26. august kan du gå på opdagelse i lastrummet i kunstskibet M/S BIBIANA

Godt nyt til legesyge landkrabber: Børneskib kaster anker i København