Foto: Anne-Mette Dam Thane/Red Barnet
Foto: Anne-Mette Dam Thane/Red Barnet

Red Barnet mangler indsamlere

INDSAMLING: Søndag 1. september samler Red Barnet ind til de udsatte børn, der har allermest brug for det – både i Danmark og ude i verden. Men Red Barnet mangler indsamlere på Amager.

Hver eneste dag bliver børn og unge udsat for mobning på nettet. Nogle gange går det helt galt, når meget private og dybt krænkende billeder og videoer bliver delt. En ud af ti unge i Danmark er blevet mobbet på nettet inden for de seneste par måneder.

Red Barnet har gjort det enkelt at være indsamler. Som indsamler vælger man selv sin rute direkte på hjemmesiden. Herefter sender Red Barnet en indsamlingsbøtte hjem til indsamlerne og så er der kun tilbage at tage familie eller venner under armen og gå ud og ringe på dørene.

Jo flere frivillige indsamlere, der går på gaden på Amager, jo flere børn kan Red Barnet nå ud til og på den måde hjælpe flere af dem, der er blevet mobbet. Du kan læse mere og tilmelde dig på www.tilmeld.redbarnet.dk. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Kom og hep på de lokale drenge

Nanette Madsen er tidligere verdensmester i full contact karate og for hende er karate mere end en sport. Det er en måde at leve på

Karate er en måde at leve på