3. september fortæller forfatter Jens Andersen (til venstre) med udgangspunkt i sin bog -Kim Larsen - Mine unge år- om den folkekære musikers farverige liv.
3. september fortæller forfatter Jens Andersen (til venstre) med udgangspunkt i sin bog -Kim Larsen - Mine unge år- om den folkekære musikers farverige liv. - Foto: PR-foto

Liv i Sundby er klar med sit efterårsprogram

KULTURELT EFTERÅR. Der er udflugter, foredrag, koncerter og børneteater at finde i Kulturforeningen Liv i Sundbys efterårsprogram, der netop er kommet på gaden.

SUNDBY: Kulturforeningen Liv i Sundby, som har hjemsted på Solvang Bibliotek, har netop udsendt sit arrangementsprogram for efteråret 2019.

Og sæsonen åbner med tre arrangementer med lokale Amager-temaer.

Lørdag 24. august kan man klokken 13.00 (ikke klokken 11.00, som det fejlagtigt står i programmet) komme ud i naturen på Amager Fælled sammen med biolog og tidligere naturvejleder Ulrik Schack Meyer. Der bliver indlagte smags- og duftprøver i form af kryddersnaps og eventuelt naturmad.

Torsdag 29. august er der sammen med cand.mag. Lise Lotte Frederiksen en litterær byvandring i Klaus Rifbjergs barndomsgade, Ingolfs Allé, hvor billedhugger René Schmidts nye statuer til minde om forfatteren netop er blevet afsløret. Turen er arrangeret i samarbejde med Amar:litt.

Og tirsdag 3. september er det tid til at mindes Kim Larsen, der som meget ung nyuddannet folkeskolelærer en kort tid var lærer på Gerbrandskolen. Jens Andersen vil, med udgangspunkt i sin bog ’Kim Larsen – Mine unge år’, fortælle om den folkekære musikers farverige liv, der endte i efteråret 2018. Det foregår i Beboerhus Øst, Lygtemagerstien 2A og er arrangeret i samarbejde med Partnerskabet i Urbanplanen.

Liv i Sundby samarbejder også med foreningshuset Sundholm8 om to arrangementer her i efteråret.

I foreningshuset kan man onsdag 2. oktober høre Claus Hagen Petersen fortælle og vise billeder fra fotobogen ’Amager fra oven’, som giver et portræt af Amager gennem luftfotos.

Tradition for børneteater

Der er masser af aktiviteter for børn i Liv i Sundbys program. Traditionen fortsætter med i samarbejde med Solvang Bibliotek at præsentere godt børneteater for de små og deres voksne.

Blandt andet kan store og små lørdag 2. november oplever Andersens Kuffert Teater opføre ’Kejserens nye klæder’, og lørdag 30. november tages der forskud på julen med ’En rigtig Nisse’ ved Det lille Verdens Teater.

Ud over Liv i Sundbys egne arrangementer, der er støttet af Amager Vest Lokaludvalg, indeholder programmet også andre arrangørers kulturtilbud.

De nævnte arrangementer er blot et lille udsnit af efterårsprogrammet – du kan på www.livisundby.dk finde hele programmet.

Her kan du også købe billetter til enkeltarrangementer – medbring dem enten printet eller på telefonen.

Dog skal billetter til børneteaterforestillinger købes via Solvang Biblioteks hjemmeside, og billetter til andre arrangørers tilbud købes på deres respektive hjemmesider.

Alle kan deltage, men medlemmer af Liv i Sundby får rabat på de fleste af foreningens egne arrangementer.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Beboer Hans Henrik Friis og ejendomsejer Ole Finsen er vant til buskaos, men det bliver hele tiden værre.

Bushelvede ved Amalienborg: »Skal vi vente på et dødsfald?«

Frank Jensen (S) deltog som hovedtaler til rejsegildet sammen med repræsentanter for boligselskabet Danske Funktionærers Boligselskab (DFB) og Domea.dk. Foto: Agnes Saaby Thomsen

Nyt seniorbofællesskab på Nørrebro åbner snart